Збройні Сили України продовжують активно впроваджувати новітні технології в управлінні військовим персоналом. На виконання рішень Головнокомандувача ЗСУ генерала Олександра Сирського, Управління інноваційної діяльності Збройних Сил організовує та супроводжує процес цифрової трансформації української армії.

Про це повідомляє Генштаб.

Зазначається, що однією з ключових ініціатив стала розробка інформаційно-комунікаційної системи «Імпульс» військовослужбовцями Центру масштабування технологічних рішень. Ця система автоматизує всі процеси, пов’язані зі стройовою частиною та службою персоналу, зменшуючи бюрократичний тягар і підвищуючи ефективність роботи військових.

«Імпульс» замінить складні паперові документи на зручні електронні, що дозволить військовослужбовцям більше часу приділяти оперативним завданням. Впровадження системи відбувається у відповідності до змін до наказу Міністерства оборони України № 280 «Про затвердження Інструкції з організації обліку особового складу в системі Міністерства оборони України».

Невдовзі «Імпульс» стане невід’ємною частиною масштабної цифрової екосистеми ЗСУ, яка передбачає розробку мобільного додатку для зручного доступу до системи управління персоналом на всіх рівнях. Ці нововведення значно підвищать прозорість та доступність управлінських процесів у Збройних Силах України.

 

Завантажити ще...