Очільник Луганщини Артем Лисогор зустрівся із представниками Благодійного фонду «Схід SOS». Волонтери запропонували свою допомогу щодо евакуації населення, розміщення ВПО у місцях тимчасового перебування, психосоціальної підтримки населення, постраждалого від російської агресії.

Про це повідомляє Луганська ОВА.

Крім того, організацією створені безпечні простори для жінок та дітей у семи регіонах України: на Київщині, Запоріжжі, Дніпропетровщині, Харківщині, Черкащині, Кіровоградщині та Вінниччині, якими можуть скористатись жертви домашнього насильства та отримати необхідну допомогу.

Нещодавно «Схід SOS» відкрив для дітей з ТОТ, які хочуть отримати освіту на підконтрольній Україні території, «гарячу лінію»: 0800-332-614.

За цим номером можна отримати консультацію щодо роботи освітніх центрів «Донбас – Україна», процедури вступу до вишів, а також необхідний правовий супровід.

Артем Лисогор привітав луганських активістів із 10-річчям створення БФ «Схід SOS». Поінформував про загальну ситуацію у гуманітарній сфері Луганської області та окреслив напрями можливого спільного докладання зусиль. Зокрема, щодо підтримки релокованих закладів медицини (наразі їх працює 46) та загальної середньої освіти (відновлено роботу 80).

Завантажити ще...