Станом на 19:00 кількість бойових зіткнень на всій лінії фронту зросла до 121, деякі з них наразі тривають. Ворог активно намагається прорвати українську оборону та вибити наші підрозділи із зайнятих рубежів.

Як повідомляє Генштаб, на Харківському напрямку російські окупанти продовжують спроби витіснити українських захисників з районів Вовчанська, Тихого та Глибокого. Відбито п’ять атак, одна ще триває.

На Куп’янському напрямку з початку доби відбито 10 атак біля Степової Новоселівки, Стельмахівки, Синьківки та Андріївки. Одне зіткнення продовжується. Втрати ворога складають 89 осіб, знищено один танк, бойову броньовану машину та автомобіль.

На Сіверському напрямку ворог здійснив 12 безуспішних спроб просунутися вглиб нашої території, одне зіткнення ще триває. Втрати агресора складають 58 осіб, знищено дві бойові броньовані машини, автомобіль та три склади боєприпасів.

На Краматорському напрямку ворог дев’ять разів намагався вклинитися в нашу оборону поблизу Часового Яру та Іванівського, вісім атак відбито, одна триває.

На Покровському напрямку відбито 32 з 39 атак окупантів, сім боїв продовжуються.

На Курахівському напрямку ворог здійснив шість атак поблизу Красногорівки, Георгіївки та Костянтинівки, дві відбито, чотири тривають.

На Придніпровському напрямку штурм ворога в районі Кринок завершився безуспішно.

На інших напрямках обстановка суттєвих змін не зазнала.

 

Від початку доби зафіксовано 121 бойове зіткнення з ворогом

 

 

Завантажити ще...