У вересні українські школи розпочнуть впровадження нового курсу під назвою «Уроки щастя», що входить до програми соціально-емоційного навчання Well-Being. Про це повідомила Олена Зеленська, перша леді України, через Телеграм-канал, передає Укрінформ.

«Рада розповісти, що з вересня його запустять у наших школах для учнів у межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?». Чому саме щастя? Бо курс розкриватиме найважливіші знання й навички, без яких неможливе щасливе, змістовне, плідне життя», – зазначила Олена Зеленська.

Курс буде включати у себе навчання, як побудувати стосунки з людьми, розвинути стійкість та навчитися бути творцем власного життя. Він також розглядатиме концепцію «людинознавства» та навчить дітей умінню любити, співчувати, жити гідно й бути вільними.

«Живемо в часи, коли подібні навички не менш важливі, ніж знання математики чи біології. Особливо навички піклування про ментальне здоров’я – тому вітчизняні фахівці адаптують курс до українських реалій», – підкреслила перша леді.

Олена Зеленська також висловила вдячність усім, хто долучився до впровадження цього курсу та побажала освітянам плідної роботи з ним.

 

Завантажити ще...