Про серію вибухів у тимчасово окупованому Луганську повідомляють окупаційні ЗМІ та користувачі соціальних мереж. За інформацією, сьогодні в місті пролунало близько десятка вибухів.

Виходячи з інформації користувачів Інтернет, вибухи вкотре вразили Вищий авіаційний навчальний заклад, який росіяни використовують як військову базу для зберігання та ремонту бронетехніки. Також на об’єкті є вертолітний майданчик, який окупанти активно використовують. Місцеві жителі повідомляють про задимлення, що сягає розмірів п’ятиповерхового будинку, вказуючи на значні втрати окупантів.

Крім того, на вулиці Лутугінській сталося загоряння магазину, яке почалося до вибухів. Цей район міста відомий своїми промисловими об’єктами, де вздовж залізничних колій розташовані численні ангари та склади, що використовуються для ремонту військової техніки та зберігання зброї.

Як повідомили в Луганській ОВА, постраждало також майно місцевих колаборантів, зокрема м’ясокомбінат Тетяни Молчанової, яка має державні нагороди та звання Героя України, але при цьому активно співпрацює з окупантами, відвідуючи виставки у Москві та Санкт-Петербурзі.

На відео пожежі місцеві жителі зауважують, що рятувальники не поспішали на місце пожежі, залишаючи людей самотужки боротися з вогнем та рятувати майно: люди самостійно розтягли автівки для пожежників, проте ті не поспішали.

Завантажити ще...