Сили оборони України здійснили успішні атаки на низку важливих об’єктів нафтопереробної галузі та інші стратегічні цілі в Росії.

Це підтверджують у Генштабі ЗСУ.

У ніч на 20 червня Збройні Сили України та Служба безпеки України вразили склад пально-мастильних матеріалів у Тамбовській області та нафтобазу «Енемська» в Республіці Адигея. В районі нафтобази «Енемська» було зафіксовано щонайменше п’ять вибухів, що спричинили масштабну пожежу. Також підтверджено ураження складу пально-мастильних матеріалів у Тамбовській області, де пошкоджено щонайменше одну ємність із нафтопродуктами.

Також повідомляють, що вночі на 21 червня українські безпілотні авіаційні комплекси атакували нафтопереробні заводи в Афіпському, Ільському, Краснодарському та Астраханському. Окрім того, було завдано ударів по радіолокаційних станціях і центрах радіоелектронної розвідки в Брянській області та тимчасово окупованому Криму. Інформація щодо ураження ворожих цілей уточнюється.

Тієї ж ночі Сили оборони України завдали успішного удару по місцях зберігання та підготовки до застосування безпілотників «Shahed-136/Герань-2» в Краснодарському краї, що призвело до серії вибухів та пожеж з подальшою детонацією.

Сили оборони України продовжують активно вживати заходів для підриву воєнно-економічного потенціалу російських окупантів, аби зупинити збройну агресію Росії проти України., – повідомили у Генштабі.

Завантажити ще...