Генерал-майор армії США у відставці та голова наглядової ради авіакомпанії Constanta, Девід Л. Грандж, у відповідь на спекуляції щодо майбутньої підтримки України з боку нового президента США, заявив, що обидва кандидати, які беруть участь у виборах, будуть підтримувати Україну, – повідомляє NV.

«Цього ніхто не допустить. Існує багато спекуляцій щодо того, чи новий президент США – чи то кандидат від демократів, чи то Трамп – підтримуватиме Україну. Обидва кандидати робитимуть. Якщо говорити про Трампа, то він зацікавлений у підтримці України. Це прагматика, адже Україна має стратегічно важливі з погляду геополітики розташування та ресурси, і зараз є союзником США» – зазначив Грандж.

Також генерал-майор підкреслив необхідність для України продовжувати боротьбу за мир за своїми умовами, оскільки інакше загроза з боку Росії залишатиметься актуальною, що перешкоджатиме нормальному розвитку країни.

Він також звернув увагу на необхідність впливати на Росію різними способами, включаючи дипломатію, інформаційну війну, розвідку, кібербезпеку, військовий аспект та економіку.

Водночас, оцінюючи перспективи інвестицій в Україну, Грандж зазначив, що українські підприємці мають унікальний досвід та знання, які допоможуть їм залучати інвестиції та здійснювати успішний бізнес навіть в умовах війни.

«Я не знаю жодної країни, яка б не стикалася з важкими проблемами, зокрема і в США. Україна є дуже важливою з погляду геополітики, а українці мають ті унікальні знання та досвід, які допоможуть інвесторам, бізнесменам отримати прибуток у компанії навіть в умовах війни», – зазначив генерал-майор.

 

 

Завантажити ще...