Журналістку телеканалу FREEDOM Анастасію Волкову поховали у Слов’янську. Попрощатися з нею у прифронтове місто приїхали колеги зі всієї країни, рідні та знайомі, герої її сюжетів та ті, хто залишався поза кадром.

Про це повідомив керівник Луганської ОВА Артем Лисогор.

“Усі гарячі точки фронту, репортажі з-під обстрілів, – Настя звикла ризикувати життям заради правди, але доля забрала її неочікувано, у ДТП. Наша Настя завжди мріяла про повернення до Луганська. Саме її репортаж мав стати першим зі звільненого обласного центру. Але, на жаль, мрія дівчини так і не збулася…

Настя пішла, але залишила після себе тисячі сюжетів. Вона буде жити в сотнях розказаних історій про наших волелюбних людей та незламних оборонців, у кожному кадрі наших рідних міст, у нашій пам’яті”, – написав він.

Провів Настю в останню путь і Михайло Хуторянський, начальник Красноріченської селищної військової адміністрації. Вона часто знімала життя та побут луганчан, які залишаються жити на деокупованих територіях, попри небезпеку.

Раніше ми писали, що у Слов’янську Донецької області в ДТП трагічно загинула військова кореспондентка українського іномовлення Анастасія Волкова. Їй був 31 рік.

Завантажити ще...