Веселі квести, цікаві майстер-класи та спортивні змагання: у Дніпрі відкрили літній майданчик відпочинку для маленьких луганчан.

Про це повідомили у Сєвєродонецькій МВА..

«Оздоровлення дітей – пріоритетний напрям роботи для мене, – сказав начальник ЛОВА Артем Лисогор під час урочистого відкриття, –  росіяни забрали у них домівки, можливість бачитися з рідними, у когось – життя. Але ми не маємо права дозволити їм відібрати ще й радість наших дітей».

Сьогодні розпочав роботу літній майданчик на базі Сєвєродонецького хабу у Дніпрі. Дитячі колективи підготували хореографічні та вокальні виступи, а наймолодших розважав пес Патрон. Також влаштували bubble-шоу.

«Маємо зробити все можливе, щоб вберегти дітей від зла, жорстокості, насильства та болю», – сказав начальник Сєвєродонецької міської військової адміністрації Олександр Стрюк.

Майданчик працює для дітей від 6 до 18 років.  На сьогодні отримали більше 150 заявок, але триває реєстрація і надалі. Долучитися можна заповнивши форму.

Нагадаємо, кожна громада області формує списки щодо відпочинку та оздоровлення маленьких луганчан в Україні та закордоном.

Завантажити ще...