Окупанти знову обстріляли Невське з реактивних систем залпового вогню, а Куземівку, Стельмахівку, Невське та Макіївку – з мінометів та артилерії. За добу на цій ділянці фронту зафіксовано 79 мінометних обстрілів. Росіяни 18 разів атакували поблизу Стельмахівки, Макіївки та у Серебрянському лісі.

Про це повідомляє Луганська ОВА.

Сумарні втрати ворога на Куп’янському та Лиманському напрямках склали 167 осіб убитими та пораненими. Декілька загарбників потрапили в полон. Знищено танк, гармату, бойову броньовану машину, чотири автомобілі та 79 ворожих безпілотників. Також пошкоджено дві артсистеми, три ББМ та два автомобілі окупантів.

Також в адмінстрації зазначили, що попри складну ситуацію на фронті представники поліції відвідали жителів деокупованих селищ, привезли допомогу та намагалися вмовити на евакуацію.

«У неділю жителям деокупованих населених пунктів роздали набори гігієни та продукти харчування від благодійних організацій. Робоча група Красноріченської військової адміністрації відвідала Новолюбівку, Невське, Макіївку. Місцевим жителям також було запропоновано евакуюватися через напружену ситуацію навколо цих сіл», – зазначив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор.

 

Завантажити ще...