Відомий російський пропагандист Владімір Соловйов та його колеги почали критикувати російську владу та військових чиновників за брехню в офіційних звітах, що стосуються атак українських дронів на російські нафтобази та енергетичні об’єкти, повідомляє «Фарватер.Схід».

Пропагандист зазначив, що незважаючи на запевнення Міністерства оборони про перехоплення всіх дронів, ці дрони все ж таки досягають своїх цілей, що призводить до пожеж і відключень електроенергії в російських регіонах. Він також обурився тим, що російські губернатори і військові начальники приховують правду і прикрашають реальність. Він закликав до припинення брехні та більш адекватного реагування на загрози, інакше Росію чекають подальші втрати і руйнування.

Відреагували на таке «прозріння» і його Z-колеги:

«Уламки «збитих» БПЛА, що «падають» точно на нафтобази з трансформаторами, викликали питання навіть у ведучого Соловйов-live. Причому всі шишки за новоязні звіти збирають губернатори, а Міноборони вважає за краще у своїх зведеннях таке не згадувати.

Та й віялові відключення світла на півдні Росії наштовхують на нехороші думки, що вода камінь все-таки точить. Офіційно ж сотні тисяч жителів Росії сидять без електроенергії «через спеку», яку на півдні влітку ніхто не міг очікувати».

 

Завантажити ще...