Минулої доби російські війська намагалися атакувати біля Стельмахівки, Новоєгорівки, Греківки, Макіївки, Невського, Серебрянського лісництва та Білогорівки Луганської області.

Про це свідчать дані Генштабу ЗСУ.

Так, на Куп’янському напрямку українськими воїнами відбито 6 атак в районах населених пунктів Берестове, східніше Копанки Харківської області; Стельмахівка Луганської області.

На Лиманському напрямку відбито 21 атаку, здійснену противником в районах Новоєгорівки, Греківки, Макіївки, Невського та Серебрянського лісництва на Луганщині та Тернів Донецької області.

На Бахмутському напрямку українськими воїнами відбито 33 атаки в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Верхньокам’янське, Роздолівка, Спірне, Новий, Кліщіївка, Андріївка, та Часів Яр Донецької області.

Авіаційних ударів зазнали Серебрянське лісництво та Білогорівка Луганської області, під артилерійським вогнем були Невське та Макіївка.

Загалом в Україні протягом минулої доби відбулося 122 бойових зіткнення. Ворог завдав 8 ракетних та 61 авіаційний удар, здійснив 129 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали об’єкти цивільної інфраструктури.

Завантажити ще...