За минулий тиждень 720 осіб з числа ВПО з Луганщини у гуманітарному хабі при Сватівській МВА м. Бровари за тиждень отримали гуманітарну допомогу у вигляді непродовольчих та продуктових наборів.

Про це повідомляє Сватівська РДА.

Працівниками Координаційного центру було надано  17 консультацій з нагальних питань, у тому числі на телефон «гарячої лінії». Адміністратор ЦНАПу проконсультував 10 ВПО. Було актуалізовано дані в Реєстрі  громади по 74 особам, видано 14 Витягів з РТГ. Відділом соціального захисту населення було надано 14 консультацій з соціальних питань та питань пов’язаних з отриманням  гуманітарної допомоги.

Діти  Луганської області протягом тижня відвідували дитячу кімнату.

Проводилися групові та індивідуальні заняття з цифрової грамотності, який проводить пані Юля, в. о. директора Сєвєродонецької міської публічної бібліотеки. Медичним працівником було надано консультацію та медичну послугу  28 особам з числа ВПО та 111 ВПО з Луганської області отримали ліки.

4 червня відбувся урочистий захід з нагоди 86-ї річниці створення Луганської області, організований відділом культури молоді та спорту Сватівської міської ради.

Адреса  Координаційного центру: Київська область, м. Бровари, вул.. Героїв України, 30.

Контактний телефон: 0938035273,

Контактний телефон ЦНАП: 0938035276.  

Графік роботи:  вівторок-субота з 10.00 -15.00.

Завантажити ще...