Поліцейські Дніпропетровщини затримали одного з активних учасників нападу на колишнього військовослужбовця, який стався 20 червня в місті Дніпро. Група чоловіків у балаклавах та камуфляжі без розпізнавальних знаків напала на потерпілого, завдала йому тілесних ушкоджень і одягнула кайданки.

Про це повідомили у пресслужбі Національної поліції України.

Розслідування проводилось на території п’яти областей України, – зазначили в поліції. Поліцейські виявили причетність кількох осіб до цього злочину. Поліція, під процесуальним керівництвом Дніпропетровської обласної прокуратури, відкрила два кримінальні провадження за фактами незаконного позбавлення волі та катування.

Одразу після скоєння злочину поліцейські допитали потерпілого та свідків події. В ході досудового розслідування встановлено, що до вчинення кримінальних правопорушень можуть бути причетні декілька осіб. Їхні особи поліція встановила. Одного з фігурантів, що був у супроводі Тищенка, затримали. Поліцейські провели ряд обшуків за місцями проживання фігурантів, в ході яких вилучили речові докази, в тому числі зброю та одяг.

Раніше повідомляли, шо Тищенку повідомили про підозру в незаконному позбавленні волі людини.

 

 

Поліція встановила осіб, причетних до нападу на ексвійськового у Дніпрі
Фото з сайту Національної поліції України
Завантажити ще...