За останню добу на фронті відбулося 138 бойових зіткнень, але найбільш активні дії агресора зафіксовано на Курахівському напрямку, а не на Покровському, як раніше, – повідомляє Генштаб ЗСУ.

Противник здійснив один ракетний удар та 82 авіаудари, скинувши 105 керованих авіаційних бомб, а також понад 4000 артилерійських обстрілів, з них 131 – із реактивних систем залпового вогню. Основні удари було завдано в районах Павлівки, Часового Яру, Костянтинівки та інших населених пунктів.

На Куп’янському, Лиманському та Сіверському напрямках точилися активні бої, ворог безуспішно намагався наступати. Найбільша активність противника спостерігалася на Курахівському напрямку, де Сили оборони відбили 43 атаки.

Попри інтенсивні атаки, українські захисники завдають значних втрат ворогу. За минулу добу знищено 1210 російських окупантів, три танки, 40 бойових броньованих машин, 25 артилерійських систем, 36 БпЛА та іншу техніку.

Ворог продовжує нести втрати вздовж всієї лінії фронту, а Сили оборони України виснажують його живу силу та техніку, продовжуючи опір агресії.

 

Завантажити ще...