Найбільша активність ворога з початку доби спостерігається на Сіверському та Покровському напрямках. На Луганщині тривають бої біля Стельмахівки, Невського та Білогорівки. Загалом від початку добиде зафіксовано 81 атаку.

Про це повідомляють у Генштабі в денному зведенні.

На Харківському напрямку російські війська завдали авіаударів по Вовчанську, Графському, Тихому, Терновій, Липцях, Зеленому та Охрімівці. Тут відбито шість атак противника.

На Куп’янському напрямку тривають три штурмові дії в районі Стельмахівки.

На Лиманському напрямку наразі ведуться два боєзіткнення в районі Невського. Всього за сьогодні окупанти намагалися просунутися на напрямку 10 разів.

На Сіверському напрямку тривають чотири атаки. Загарбники активно діють поблизу Білогорівки, Верхньокам’янського та Виїмки, намагаючись покращити своє тактичне положення, вже 20 разів.

На Торецькому напрямку агресор атакує в районах Південного та Північного, здійснивши чотири спроби покращити своє положення.

Найактивніші бої точаться на Покровському напрямку. Відбито 11 атак, 14 ще тривають у районах Сокола, Новоселівки Першої, Новоолександрівки, Євгенівки, Олександрополя та Воздвиженки.

На інших напрямках обстановка без особливих змін.

Командування Збройних Сил України вживає всі необхідні заходи для стримування наступу противника та стабілізації обстановки.

Завантажити ще...