Сьогодні найбільше бойових зіткнень спостерігається на Покровському напрямку, де ворог проявляє найбільшу активність. Однак, активні бойові дії тривають також на Сіверському, Торецькому, Лиманському та Куп’янському напрямках.

За даними Генерального штабу Збройних сил України, по всій лінії фронту відбулося вже 121 бойове зіткнення.

Харківський напрямок: Тут тривають два боєзіткнення, шість атак було відбито, ситуація залишається контрольованою.

Куп’янський напрямок: Ворог атакував 11 разів на локаціях Синьківки, Стельмахівки, Піщаного, Берестового і Степової Новоселівки. Російська авіація била по Куп’янську Вузловому і Лісній Стінці.

Лиманський напрямок: Відбито 13 атак біля Макіївки, Греківки та Невського. Вісім штурмів відбулися лише біля села Макіївка. Ситуація під контролем Сил оборони.

Сіверський напрямок: Кількість бойових зіткнень зросла до 18. Воїни відбивають штурмові дії агресора в районах Білогорівки, Івано-Дар’ївки, Спірного, Виїмки та Верхньокам’янського. По Сіверську окупанти вдарили трьома КАБами.

Краматорський напрямок: Російські війська намагаються просунутися до Часового Яру (мікрорайон Новий) і Кліщіївки, але їхні 11 спроб були відбиті.

Торецький напрямок: Загарбники здійснили 13 атак в бік Торецька, населених пунктів Північне, Південне та Нью-Йорк. Чотири боєзіткнення тривають, ситуація контрольована.

Покровський напрямок: Зафіксовано 37 атак, з яких 12 ще тривають. Найбільшу активність ворог виявляє в районі Новоолександрівки, де зафіксовано 13 атак.

Курахівський напрямок: Сили оборони України відбивали шість атак ворога.

Времівський напрямок: Бої точаться біля Водяного, Урожайного і Макарівки, де зафіксовано вісім штурмових спроб агресора.

Оріхівський напрямок: Окупанти намагаються просунутися з Новопокровки на Новоданилівку, але отримують гідну відсіч.

Придніпровський напрямок: Відбулися три бойові зіткнення на плацдармах, всі були безуспішні для ворога.

На решті напрямків суттєвих змін немає.

 

Завантажити ще...