27 травня відбулись урочистості з нагоди Дня міста та Дня хіміка. 

Про це повідомляє Сєвєродонецька МВА.

«Сьогодні ми відзначаємо наших сєвєродончан, які доклали і докладають особистих зусиль, щоб у нашому місті знову замайорів синьо-жовтий прапор. Також сьогодні ми відзначимо тих, хто до останнього знаходився у Сєвєродонецьку, дозволяв йому виживати, дозволяв йому оборонятись. Це був наш спільний труд, це був внесок у життя нашого міста. І тому ці люди заслуговують на повагу та відзначення. А також – це погляд у майбутнє. Наше місто буде вільним, і ми будемо разом його відновлювати. Слава Україні!» – зазначив начальник Сєвєродонецької міської військової адміністрації Олександр Стрюк.

Звання «Почесний громадянин міста Сєвєродонецька» присвоєно Андрію Ширшикову, бійцю 111 окремої бригади територіальної оборони ЗСУ.

За значний особистий внесок в захисті Сєвєродонецької громади та з нагоди 90-річчя заснування Сєвєродонецька відзнакою «За особливі заслуги» нагороджено 34 військовослужбовців зі 111 окремої бригади територіальної оборони ЗСУ, 53 окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха, 11 прикордонного загону.

Відзнакою «За особливі заслуги» за відповідальну громадянську позицію в умовах воєнного стану нагороджено представників оператора мобільного зв’язку та Інтернет-провайдера, працівників Сєвєродонецької міської військової адміністрації та працівників міських комунальних підприємств, які з моменту повномасштабного вторгнення і до повної окупації Сєвєродонецька забезпечували його життєдіяльність.

Грамотами Сєвєродонецької міської військової адміністрації за високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю, досягнуті успіхи у навчанні і вихованні підростаючого покоління відзначено керівників закладів освіти та посадових осіб управління освіти СМВА.

Також спільно з облдержадміністрацією Сєвєродонецька МВА передала 24 FPV-дрони: по 12 дронів-камікадзе вручено 111 окремій бригаді ТрО та 53 ОМБр імені князя Володимира Мономаха.

Дрони поїдуть на передову з малюнками, які для захисників підготували гуртківці культурного центру гуманітарного хабу Сєвєродонецької громади у Дніпрі.

Завантажити ще...