Головою Сєвєродонецької районної адміністрації Романом Власенком та начальником Бахмутської міської військової адміністрації Донецької області Олексієм Ревою підписано Декларацію солідарності, яка покликана поглибити партнерські відносини між громадами двох сусідніх областей.

Про це повідомляє Сєвєродонецька РДА.

Стратегічними напрямками, закріпленими у документі, є гуманітарна підтримка ВПО з Луганщини і Донеччини, обмін напрацюваннями у вирішенні питань повоєнної відбудови, спільна участь у проектах відновлення та розвитку.

Найближчим часом  буде намічено дорожню карту по співпраці Бахмутської МВА з Координаційними центрами підтримки ВПО – луганчан Сєвєродонецької РДА в Івано – Франківську та Чернівцях.

Перші місяці від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну місто Бахмут стало логістичним гуманітарним центром для частини Луганщини, в якому знайшли тимчасовий прихисток жителі Попаснянської, Гірської, Лисичанської громад. На жаль, наразі фортеця Бахмут, як і весь наш район, зазнавши численних руйнувань житлового сектору та інфраструктури,  перебуває в окупації.

Завантажити ще...