Цього літа послугами оздоровлення та відпочинку скористалися 4 461 дитина з Луганщини, – повідомляє Луганська обласна військова адміністрація.

216 дітей відправлено на відпочинок за підтримки структурних підрозділів ОДА. Вони оздоровлювалися у МДЦ «Артек» та інших державних закладах, переважно у західних областях України та за кордоном. Зокрема, 12 вихованців Луганського обласного будинку дитини № 2 провели відпочинок на березі Адріатичного моря в Словенії.

Також 10 ліцеїстів Луганського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою відвідали молодіжний літній табір у Литві, а 37 дітей із Сєвєродонецької обласної санаторної школи відпочили в Австрії.

Обласний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Відродження» організував терапевтичні групи для 28 дітей з інвалідністю.

Загалом, на оздоровлення та відпочинок за місцевими програмами було виділено 25,4 мільйона гривень, що дозволило оздоровити 4 374 дитини. Громади активно проводили інформаційну роботу серед батьків для залучення дітей до програм оздоровлення.

 

Завантажити ще...