Фонд державного майна України планує провести перші аукціони великої приватизації у 2024 році. Аукціон з продажу готелю «Україна» відбудеться 18 вересня, а 100% пакет акцій АТ «Об’єднана гірничо-хімічна компанія» 9 жовтня. Про це повідомила пресслужба Фонду у Facebook.

Обидва заходи відбудуться у форматі електронних аукціонів на платформі Прозорро, відповідно до умов, затверджених Кабінетом Міністрів України. Рішення про їх проведення прийняли аукціонні комісії за участю представників Фонду держмайна, профільних міністерств та обласних військових адміністрацій.

Терміни проведення аукціонів надають можливість потенційним покупцям, включаючи іноземних інвесторів, детально вивчити об’єкти та провести Due Diligence. Потенційні покупці отримають доступ до інформаційного пакету після укладення договору про конфіденційність з одним з авторизованих операторів електронного майданчика.

ФДМУ найближчим часом опублікує детальні інформаційні повідомлення про кожен об’єкт на своєму веб-сайті та в електронній торговій системі.

 

Завантажити ще...