З нагоди Дня журналіста голова обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор вручив Знаки Пошани «Захиснику Луганщини» Сергію Окішеву та Євгенію Тетяничко неподалік позицій військовослужбовців.

Про це повідомляє Луганська ОВА.

До військової служби Сергій Окішев працював кореспондентом філії “UA: Донбас”, випусковим редактором новин «Донбас онлайн», адміністратором ТГ-каналу «Донбасс-онлайн», потім воєнним кореспондентом  на телеканалі «Прямий».

Євгеній Тетяничко – журналістом регіональної філії «UA:Донбас», телеканалу «Донбас онлайн», онлайн журналу «Свої.City», та «Суспільне:Дніпро».

“Раніше Сергій та Євгеній розповідали луганчанам новини. Показували життя  прифронтових територій, розвінчували ворожі фейки, знімали сюжети про наших Героїв. А тепер – самі стали Героями. Євгеній – взяв до рук зброю та добровільно став на захист країни в лавах 111-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ. А Сергій служить в лавах 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади. Обоє – безстрашні та принципові, справжні патріоти своєї країни. Вони не бояться обстрілів та «прильотів», заради правди та свободи готові покласти життя”, – зазначив Лисогор.

Він побажав хлопцям наснаги: “Адже ми всі з нетерпінням чекаємо, коли вони повернуться до своєї основної професії та напишуть головну новину для країни – про Перемогу та звільнену Луганщину”.

Завантажити ще...