МВС та благодійники відзначили сімох маленьких лауреатів за сміливість під час війни в рамках благодійної акції «Діти-Герої», яку приурочили до Дня захисту дітей.

Про це повідомили у пресслудбі МВС.

Зазначається, що дехто з дітей пережив ракетний удар, хтось був за крок від смерті, хтось попри особисту боротьбу із хворобою продовжує допомагати українським захисникам.

Перед нагородженням дітей чекали різноманітні розваги в екопарку на Київщині. Далі найцікавіше — нагородження і подарунки. Цей важливий день з дітьми розділяли батьки та їхні ментори, якими стали поліцейські, прикордонники, нацгвардійці й рятувальники.

Церемонію вручення проводила заступниця Міністра внутрішніх справ України Катерина Павліченко. Кожен отримав на згадку подарунки від МВС України, швейцарсько-української Програми EGAP, що виконується Фондом Східна Європа, Gen-Ukraine, а також Ради Європи та UNICEF.

Без подарунків дітей не залишив й пес Патрон. З ним діти фотографувались та бавились досхочу, а хвостатий рятувальник був і не проти, – написали у пресслужбі.

Також в МВС зазначили, що історії кожного з лауреатів благодійної акції «Діти-Герої» будуть опубліковані на офіційних інформаційних майданчиках МВС впродовж наступного тижня.

Завантажити ще...